Acties

Voedselbedeling

Gevarieerd en gezond eten is geen evidentie met een beperkt budget. Daarom voorzien we in ons aanbod ook verse groenten .Niet alles wat we aanbieden is gekend door onze  klanten.  Een handig kookboekje kan helpen om  de producten te gebruiken en hopelijk te waarderen.

Waar en wanneer? 
In het Vincentiushuis – Leopold III straat 19, Vliermaal

In de regel 2° en 4° woensdag van de maand , tussen 14 en 18u,  nu in coronatijden enkel op het afgesproken uur. Nieuwe klanten kunnen een afspraak maken bij Marèse 0479 36 85 81.

Boekenbeurs

Naar jaarlijkse gewoonte biedt Vincentius Kortessem in januari een ruim gamma aan tweedehandsboeken aan . In het cultureel centrum de Mozaïek kan men dan aan zeer democratische prijzen (€ 0.5, 1, 2 , ...) een keuze maken uit meer dan 6000 tal titels: romans, kinderboeken, geschiedenis, toerisme, koken, curiosa, ...

data: 22 en 21 augustus 2022

locatie: CC Mozaiek Kerkplein 14 Kortessem

Pannenkoekenslag

Gelinkt aan de tweedehandsboekenbeurs kan men terecht voor een paar heerlijke pannenkoeken en een tas koffie. Plaats van gebeuren: Cultureel Centrum Mozaïek, Kerkplein 14, Kortessem. De opbrengst spijst de kas voor de voedselbedelingen.

datum: Corona  stak ook hier in 2021 hier een stokje voor.
locatie: CC Mozaiek Kerkplein 14 Kortessem

Kledingverkoop

Zaterdag 5 februari 2022 van 10 tot 17:00 uur organiseren wij opnieuw een kledingverkoop voor alle inwoners van Kortessem in onze winkel te Vliermaal. Spring zeker eens binnen

Voor meer inlichtingen kan u steeds terecht op VincentiusKortessem@Gmail.com

Inzamelen kledij

Kleding voor heren, dames, kinderen en baby's ,op voorwaarde dat alles in goede staat is , gewassen en geplooid, kunnen we opslaan en bezorgen aan onze klanten . Zij betalen hiervoor een kleine vergoeding.

Kleding die we niet bedeeld krijgen proberen we te verkopen in bulk.

U kunt met kleding  bij ons terecht vanaf dinsdag 2 maart. Omwille van corona  ontvangen we uw schenkingen niet in de winkel maar in de losstaande berging.

Bij afwezigheid zet men geen goederen aan de deur,uit respect voor de buren.

Inzamelen van boeken

Boeken, fictie of non-fictie, ontvangen we graag elke dinsdagnamiddag tussen 14 en 17  uur.

Bij gebrek aan mogelijke kopers  vragen we geen encyclopedieën of woordenboeken binnen te brengen (tenzij het zeer oude uitgaven zijn....)