Acties

Voedselbedeling

Gevarieerd en gezond eten is geen evidentie met een beperkt budget. Daarom voorzien we in ons aanbod ook verse groenten .Niet alles wat we aanbieden is gekend door onze  klanten.  Een handig kookboekje kan helpen om  de producten te gebruiken en hopelijk te waarderen.

Waar en wanneer? 
In het Vincentiushuis – Gauwerstraat 19, Vliermaalroot

In regel elke 2de en 4de woensdag van de maand, van 14u30 u tot 18u00.

Boekenbeurs

Naar jaarlijkse gewoonte biedt Vincentius Kortessem in januari een ruim gamma aan tweedehandsboeken aan . In het cultureel centrum de Mozaïek kan men dan aan zeer democratische prijzen (€ 0.5, 1, 2 , ...) een keuze maken uit een 6000 tal titels: romans, kinderboeken, geschiedenis, toerisme, koken, curiosa, ...

data:
zaterdag 18 januari 2020 van 14u - 17u
zondag 19 januari 2020 van 10u - 18u

locatie: CC Mozaiek Kerkplein 14 Kortessem

Jaarmarkten

Zelf bereide advokaat, macrons, kweepeergelei en bessenjenever gaan aan de Vincentiusstand vlot van de hand. De klanten weten de kwaliteit te waarderen en steunen tegelijkertijd een respectabel sociaal doel.

Inzamelen kledij

Kleding voor heren, dames, kinderen en baby's ,op voorwaarde dat alles in goede staat is , gewassen en geplooid, kunnen we opslaan en bezorgen aan onze klanten . Zij betalen hiervoor een kleine vergoeding.

Pannenkoekenslag

Gelinkt aan de tweedehandsboekenbeurs kan men terecht voor een paar heerlijke pannenkoeken en een tas koffie. Plaats van gebeuren: Cultureel Centrum Mozaïek, Kerkplein 14, Kortessem. De opbrengst spijst de kas voor de voedselbedelingen.

datum: zondag 19 januari 2020 van 10u - 18u
locatie: CC Mozaiek Kerkplein 14 Kortessem